KUMPUL ESUK BANYUMASAN

05 03 2015 08:58:36 | 7635 Kali
KUMPUL ESUK BANYUMASAN

DINSOSNAKERTRANS KAB.BANYUMAS (05/03), Kumpul esuk neng kantor Dinsosnakertrans Kab Banyumas dina Kemis kiye ana sing beda karo dina kemis sedurunge, mergane mulai wulan Maret kiye kabeh PNS Kab. Banyumas kudu nganggo Klambi Adat Banyumasan.

Tujuan sekang kegiatan kiye kanggo nglestarikna utawa nguri-uri kabudayan Banyumasan.

Related Posts

Font
Rabu, 14 Desember 2016

Komentar