KUMPUL ESUK BANYUMASAN

Dilihat : 6446 Kali, Updated: 05 03 2015 08:58:36
KUMPUL ESUK BANYUMASAN

DINSOSNAKERTRANS KAB.BANYUMAS (05/03), Kumpul esuk neng kantor Dinsosnakertrans Kab Banyumas dina Kemis kiye ana sing beda karo dina kemis sedurunge, mergane mulai wulan Maret kiye kabeh PNS Kab. Banyumas kudu nganggo Klambi Adat Banyumasan.

Tujuan sekang kegiatan kiye kanggo nglestarikna utawa nguri-uri kabudayan Banyumasan.

Komentar